La nova sala Music Art Barcelona, debuta en el món del jazz presentant el cicle de concerts: “Les nits d’Ignasi Terraza”, on podem sentir a aquest reconegut pianista regularment amb diferents convidats al més alt nivell. En aquesta ocasió serà el reconegut Suís Jean Lou Treboux, un dels joves actuals del vibràfon jazz amb Milt Jackson com un dels seus principals referents.
Abans del seu debut com a professional (2006), va aconseguir ser un dels alumnes preferits de Steve Nelson, un dels grans vibrafonistes de la història recent del jazz. Avui, Jean Lou Treboux és considerat un dels millors joves intèrprets de l’instrument de làmines i tocarà al costat d’un dels millors pianistes de la nostra escena: Ignasi Terraza. Serà, doncs, una trobada d’alt nivell.
La sala Musicart, situada al barri de Les Corts de Barcelona, combina un agradable ambient intimista, amb la presència d’un fantàstic piano de gran cua Fazioli i una copa de vi, unes condicions òptimes per a gaudir plenament d’aquestes sessions de jazz intimista.
Data: 23/05/2019
Hora: 20 : 00
Duració: 2 Hores 
Localització: Music Art Barcelona
Telèfon: 609314922
Cost: 20
Més info...: Més info...

Activitats previstes