En aquest concert podrem descobrir joves talents i endinsar-nos en un suggerent repertori. D'una banda el pianista Víctor Braojos ens interpretarà a Schubert (Sonata en Si b major, D. 960) i d'altra la soprano Irene Mas, acompanyada de Marc Serra, ens porta també a Schubert (Frühlingsglaube, D. 686; Suleika, D. 720; Gretchen amb Spinrade, D. 118), Poulenc (Fiançailles pour rire, FP 101) i Toldrà (Recança, Cançó de l’oblit i Cançó de l’amor que passa).

 
Data: 17/10/2019
Hora: 18 : 00
Localització: Petit Palau
Cost: 12 €
Més info...: Més info...
La historiadora Anna Beer conversa amb la pianista Sira Hernández sobre el seu darrer llibre: Armonías y suaves cantos (Acantilado), en el qual també vol sacsejar la somnolència d’un cànon que ha ignorat el talent i desafiament de les dones en la història de la música clàssica. Un retrat, no només d’heroïnes, sinó de tot un temps. La trobada clourà amb un breu recital de la pianista interpretant una obra pròpia dedicada a Primo Levi en el centenari del seu naixement.
Data: 17/10/2019
Hora: 19 : 00
Localització: Petit Palau
Cost: gratuït
Més info...: Més info...
El NV es una orquestra fundada per membres de La Filharmònica de Nagoya inspirant-se en els "Wiener Virtuosen". El seu repertori posa especial atenció a la música vienesa col·laborant amb músics destacats de la Filharmònica de Viena. A Barcelona tocaran el dia 27 d octubre a la Casa d'espiritualitat Sant Felip Neri amb els solistes Birgit Kolar, violinista de Viena i Albert Mora, flauta de Barcelona.
Data: 27/10/2019
Hora: 20 : 00
Localització: Casa d’espiritualitat Sant Felip Neri
Cost: 10€ - 12€
Inge proposava reenfocar una obra universal des d’una perspectiva impossible, alterant allò que la fa essencialment recognoscible: la seva temporalitat. Una forma d’apropiar-se d’un clàssic des d’una òptica contemporània que imposa percebre’l des de la seva materialitat, aïllant-ne la naturalesa tímbrica, com si es tractés d’un objecte sonor sense mètrica, gairebé fora del temps. El resultat confon, desvirtua l’aplicació dels nostres codis d’escolta i no deixa de recordar-nos, d’una manera estranya, la influència de Beethoven en el temps. Aquesta és una instal·lació sonora de 24 hores de durada per streaming i a la Sala 3, durant la marató de Música de Cambra de Beethoven a L’Auditori.
Data: 11/01/2020
Localització: Sala 3 Tete Montoliu
Cost: Gratuït
Més info...: Més info...
L’última opera seria de Mozart sota la visió de McVicar i les veus de Remigio Papatanasiu.  El 1791, i en plena composició de La flauta màgica, Mozart va rebre l’encàrrec d’escriure una òpera que festegés la coronació de Leopold II com a rei de Bohèmia. Estrenada a Praga, l’última òpera del catàleg mozartià és una revisitació del gènere seriós, en el context d’un drama ambientat a la Roma del segle i dC, amb l’emperador Tito com a vèrtex de la trama.
Data: 20/02/2020
Hora: 20 : 00
Duració: 2 Hores 30 Minuts 
Localització: Gran Teatre del Liceu
Cost: 15-260
Més info...: Més info...