Clasica_familiar, barcelona-piano, default - Dimecres, 8 de Maig

Dimecres, 8 de Maig

Clasica_familiar, barcelona-piano, default Calendari
Dimecres, 8 de Maig
Hora: 10:15 - 11:15
Lloc: Sala 2 Oriol Martorell
Resum: Setze cordes
Descripció: <img alt='' src='http://imscdn.abcore.org/r/barcelonaclasica.info/w200-h128/mm/image/SetzeCordesWeb_1.jpg' style='width: 200px; height: 128px; margin-left: 20px; margin-right: 20px; float: left;' />Els dos violins, la viola i el violoncel del Quartet Quixot ens conviden a endinsar-nos en un m&oacute;n ple de m&uacute;siques, un espai m&agrave;gic on, destapant caixes de totes mides, descobrirem tots els secrets dels m&uacute;sics que toquen al quartet de corda.
Hora: 19:00 - 20:00
Lloc: Club Wagner
Resum: Fòrum Barcelona Clàssica: Política i gustos musicals
Descripció: <strong><img alt='' src='http://imscdn.abcore.org/r/barcelonaclasica.info/w200-h98/mm/image/Forum%20BCN%20Classica%202%20rectangleJPG.jpg' style='width: 200px; float: left; margin-right: 20px; height: 98px;' /></strong>Cal analitzar el paper de les institucions (governs, universitats, conservatoris, programadors, escoles instrumentals&hellip;) en la formaci&oacute; d&rsquo;uns gustos musicals i l&rsquo;establiment d&rsquo;un c&agrave;non musical privilegiat (principalment franco-germ&agrave;nic). El p&uacute;blic ha de ser conscient tant de les manipulacions a les que est&agrave; sotm&egrave;s com del poder que t&eacute; com a consumidor, podent influir, si s&rsquo;ho proposa, en la programaci&oacute;. Amb Robert Brufau, Silvia Duran i Aina Vega.
Hora: 20:30 - 22:30
Lloc: Sala 1 Pau Casals
Resum: Fedoseyev dirigeix Shostakovitch
Descripció: <img alt='' src='http://imscdn.abcore.org/r/barcelonaclasica.info/w200-h133/mm/image/vladimir%20fedoseyev.jpg' style='width: 200px; height: 133px; margin-left: 20px; margin-right: 20px; float: left;' />Vladimir Fedoseyev ens oferir&agrave; una de les simfonies m&eacute;s conegudes i emblem&agrave;tiques del repertori rus: la cinquena&nbsp;de Shostakovitch, aix&iacute; com tamb&eacute; el&nbsp;<em>concert per a piano n&ordm;1 en Si bemoll menor, op. 23&nbsp;</em>de Txaikovsky, amb Alexei Volodin com a solista.&nbsp;

Gràcies a PHP iCalendar