Clasica_familiar, barcelona-piano, default - Dimecres, 16 de Octubre

Dimecres, 16 de Octubre

Clasica_familiar, barcelona-piano, default Calendari
Dimecres, 16 de Octubre
Hora: 20:00 - 23:00
Lloc: Gran Teatre del Liceu
Resum: Turandot
Descripció: <span id='docs-internal-guid-f12d9c41-7fff-0948-e9d0-5bcd1af014a9'><img alt='' src='http://imscdn.abcore.org/r/barcelonaclasica.info/w200-h133/mm/image/turandot_render_01.jpg' style='width: 200px; height: 133px; float: left;margin-right: 20px' />Tres enigmes desvetllats per un pr&iacute;ncep sense nom: l&rsquo;esperan&ccedil;a, la sang i Turandot. Tres personatges clau per entendre el sentit del melodrama en clau pucciniana: Calaf, Li&ugrave; i Turandot. Vint anys despr&eacute;s de la reinauguraci&oacute; del Liceu, Turandot torna en una nova producci&oacute; de la m&agrave; del v&iacute;deo-creador Franc Aleu. Crea tot un espectacle visualment fascinant, on la llum juga un paper fonamental al servei d&rsquo;una &ograve;pera tardoverista i innovadora en molts aspectes.</span>
Hora: 20:00 - 22:00
Lloc: Sala 2 Oriol Martorell de l&#039;Auditori
Resum: Solistes de l&#039;orquestra del festival de Lucerna
Descripció: <span id='docs-internal-guid-b836bff7-7fff-474f-62b1-6abb7f63a019'><img alt='' src='http://imscdn.abcore.org/r/barcelonaclasica.info/w200-h128/mm/image/SolistesLucerna.jpg' style='width: 200px; height: 128px; float: left;margin-right: 20px' />La Temporada de Cambra de L&rsquo;Auditori de Barcelona s&rsquo;inaugura amb el ]W[ Ensemble, format per m&uacute;sics sorgits de la Lucerne Festival Orchestra, la superorquestra fundada per Claudio Abbado que cada estiu reuneix en ocasi&oacute; del festival alguns dels millors m&uacute;sics del moment, i que estan vinculats a l&rsquo;Escola Superior de M&uacute;sica de Catalunya. En aquest debut a Barcelona, el ]W[ Ensemble proposa la interpretaci&oacute; dels quintets de vent amb piano de Wolfgang Amadeus Mozart i Ludwig van Beethoven convidant Enrique Bagar&iacute;a i J&uacute;lia G&aacute;llego. El repertori del concert es completa amb la raps&ograve;dica i l&agrave;nguida </span>Summer music, op. 31, l&rsquo;&uacute;nica obra per a formac &oacute; de vent del nord-americ&agrave; Samuel Barber, i el Sextet per a quintet de vent i piano, op.100 de Francis Poulenc, una de les seves obres m&eacute;s populars, plena d&rsquo;humor i profundament emocional.
Hora: 20:00 - 21:00
Lloc: Sant Pau Recinte Modernista · Sala Domènech i Montaner
Resum: Tinney &amp; Tarrida
Descripció: <img alt='' src='http://imscdn.abcore.org/r/barcelonaclasica.info/w200-h102/mm/image/Tinney_Tarrida.png' style='width: 200px; height: 102px; float: left; margin-right: 20px' />Tinney i Daniel Tarrida tornen al Festival per segon any consecutiu tot proposant un recorregut hist&ograve;ric per compositores del Classicisme i del Romanticisme. Interpretaran obres de&nbsp;Sophia Maria Westenholz,&nbsp;Louise Reichardt,&nbsp;Fanny Hensel Mendelssohn i Clara Wieck Schumann,&nbsp;Ir&egrave;ne Poldowski,&nbsp;Amy Beach.&nbsp;La pres&egrave;ncia masculina nom&eacute;s hi ser&agrave; present amb les peces de Johann Sebastian Bach i Robert Schumann, dedicades a les seves esposes, amb Notenb&uuml;chlein f&uuml;r Anna Magdalena Bach i Myrthen.

Gràcies a PHP iCalendar