Piano

Tallers de música als centres cívics: primers passos amb el piano

Dilluns 18 Setembre 2017

Els centres cívics de Barcelona tenen ja en marxa els seus tallers de tardor i el piano (millor dit, el teclat) forma part de l'oferta d'activitats. Repassem on i com es poden cursar aquests tallers.

 
El Centre Cívic Cotxeres Casinet, al barri de Sants, obre el 19 de setembre el termini d'inscripció dels tallers d'iniciació al teclat, amb diverses possibilitats:
 
  • D'una banda, s'ofereix un taller adreçat a persones interessades en la música però que mai no han tingut l'oportunitat d'estudiar piano. En aquest cas, les classes, organitzades en grups de 3 a 4 persones, tenen lloc a l'Escola de Música Diesi. 


  •  
  • I, d'altra banda, el Centre Cívic impulsa, en col·laboració amb l'Associació Cultural Farré, tallers de teclat per a què persones amb mínimes nocions puguin tocar peces del repertori de la música clàssica per a piano. En aquest cas, hi ha possibilitat de triar diversos dies i horaris. 


El preu d'un trimestre sencer de classes setmanals, d'octubre a desembre, és de 125 euros. 

Els interessats faran bé en formalitzar la seva inscripció l'abans possible, ja que els tallers de piano solen tenir molta demanda. De fet, hi ha un altre centre cívic, la Casa Golferichs, que també els ofereix; però, la inscripció es va obrir fa uns dies i a la pàgina web del centre ja s'avisa de què no queden places. Si sembla, però, que es poden cursar tallers d'altres instruments i especialitats musicals, com la guitarra o el jazz vocal.


Foto de portada: Isaac Bowen

 

Més, sobre...: aprendre piano
Últimes Notícies