Piano

Set concerts de piano per a l'agenda d'octubre a Barcelona

Diumenge 1 Octubre 2017

El piano és protagonista de l'inici de la temporada oficial de concerts amb la visita a Barcelona de dues de les joves estrelles pianístiques més importants del panorama actual: Daniil Trifonov i Khatia Buniatishvili. Trifonov omplirà l'Auditori (queden les últimes entrades a la venda) per inaugurar la Temporada Ibercamera, mentre que la pianista georgiana serà la convidada que obrirà Palau Piano, el cicle del Palau de la Música especialment dedicat a l'instrument.

De tota manera, el calendari de concerts del mes té diverses cites destacades que val la pena tenir en compte. Aquí va la nostra selecció:
 

  • 4 d'octubre: Daniil Trifonov (48€). L’Auditori 'Auditori acull el concert de l'estrella russa, que actualment viu als EUA (i, per cert, amb alguns problemes amb la gestió del seu permís de residència al país que l'han portat a suspendre la seva gira d'estiu per Europa).

  • 10 d'octubre: Khatia Buniatishvili (15-35€). Programa de Brahms, Liszt, Tchaikovsky i Stravinsky per a la pianista georgiana, amb una cotització internacional cada vegada més a l'alça. El seu concert obre el cicle del Palau de la Música destinat al piano. CANCEL·LAT PER MALALTIA DE L'ARTISTA

  • 15 d' octubre: Denis Kozhukhin i l'OBC (10-56€). Pianista format a l'Escola Superior de Música Reina Sofia de Madrid, Denis es va donar a conèixer en un dels grans concursos de piano d'Europa (el Reina Elisabeth de Brussel·les) i és una de les estrelles ascendents del piano a Europa. Debuta amb l'OBC per interpretar una obra de Xostakòvitx.

  • 16 d' octubre: Marc Heredia (gratuït). Fue el mejor clasificado nacional del Concurso Maria Canals en el año 2016. Actúa en solitario dentro del ciclo "Domingos de clásica" del Auditori de Sant Martí. 

  • 21 d'octubre: Giuliano Adorno (19€). Nascut a Nàpols i format entre Itàlia, París i Madrid, aquest pianista s'ha centrat en el repertori rus i el presenta en el cicle de clàssica del MEAM.

  • 22 d' octubre: Alexei Volodin i Ester Peña (12€). Duo de pianos a CaixaForum  per interpretar un repertori d'obres complexes, incloent-hi La consagració de la primavera de Stravinsky.

  • 27, 28 i 29 d'octubre: Lucas & Arthur Jussen i l'OBC (10-56€). Primera audició de l'OBC del concert per a dos pianos i orquestra KV242 de Mozart. Com a solistes, una parella de germans que, malgrat la seva joventut, són ja artistes patrocinats per la marca Steinway, amb una important agenda internacional de concerts.

Més, sobre...: piano
Últimes Notícies