Concerts

Els millors concerts de música clàssica a Barcelona (25 juny-1 juliol): L’estiu s’instal·la als espais petits

Dissabte 7 Juliol 2018

Aquesta setmana, a Barcelona hi ha una gran concentració de talent jove que ofereix propostes molt engrescadores. La JONC ens regala la Tità de Mahler, el grup Caravaggio Piano Quartet una obra del pianista Bernat Català, les veus del Monestir, tendres, mal·leables i càlides, àries d’òpera, així com la pianista Lidia Taracena homenatja Debussy.
 
Però, a banda, divendres gaudirem del projecte de “Mou” El nus la Flor, amb poesia i música moderna i contemporània i diumenge tenim cita amb el tercer concert del festival de Vespres d’Arnadí, amb Lina Tur com a solista per interpretar Bach i Händel. No oblidem, però, que al Liceu continuen les representacions de La favorite, al Palau hi trobarem Carmen i una fusió d’òpera i el flamenco i la Barcelona Piano Academy donarà la nota, de ben segur.
 
Com veiem, gran varietat de gèneres i formats de la mà de jovenella molt preparada i amb idees potents per interpretar música des del Barroc fins l’estricta contemporaneïtat.
 
Aquí us deixem l’habitual recomanació de concerts de la setmana de música clàssica a Barcelona:

Com és habitual, us deixem la recomanació dels millors concerts de la setmana a Barcelona, de dilluns a diumenge:

Insereix aquí el cos del text.

Més, sobre...: recomanacions , clàssica , piano , ópera , ensemble , veu
Últimes Notícies