Concerts

La música surt a l'aire lliure aquest mes de juliol

Divendres 6 Juliol 2018

Aquest mes de juliol a Barcelona l’oferta de concerts a l’aire lliure es presenta amena i diversa, recintes de gran anomenada obren les seves portes per a fer-hi sonar música ben variada, des del barroc alemany fins a la música tradicional mediterrània, passant pel swing i tot!
 
Els concerts a l’aire lliure d’aquest mes de juliol s’emmarquen dins d’espais tant místics com el Monestir de Pedralbes, d’altres tant encantadors com el Jardí dels Tarongers de la Casa Bartomeu i d’altres tant imperdibles com és el Recinte modernista de Sant Pau. Dins del Reial Monestir de Pedralbes hi podrem sentir la clausura del festival Les Veus del Monestir, en una gala lírica; el Jardí dels Tarongers acollirà dos quartets de corda i la Coral Sant Jordi; i el Recinte Modernista de Sant Pau oferirà per una banda un concert de música tradicional i folklòrica i per l’altra es convertirà una de les seus del festival Bachcelona, emmarcat dins del cicle Bach Zum Mitsingen.
 
D’entre les nombroses propostes que podeu trobar a l’agenda, en destaquem les següents:

Les veus del Monestir: gala lírica
11/07/2018, 19.00, Monestir de Pedralbes. Entrada gratuita

El festival Les Veus del Monestir clausura el cicle d'enguany amb el concert Gala Lírica, organitzat conjuntament amb el Districte de les Corts i el centre musical A Tempo. No us perdeu l'ocasió de visitar aquest edifici tan singular i gaudir d'una vesprada d'estiu acompanyats de lírica.


ETHNO Catalonia
12/07/2018, 21.00h. Jardins del Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau. Cost: 12€

Ethno Catalonia és un projecte de música folk, ètnica i tradicional adreçat a joves d’entre 16 i 35 anys d’arreu del món. Els músics, durant una estada de dues setmanes organitzada per Joventuts Musicals, posen en comú tota la seva experiència per aprendre els uns dels altres. L’actuació a Sant Pau serà un dels concerts que es duran a terme fruit d’aquesta trobada, una ocasió única per gaudir del talent d’aquests joves músics.


Coral Sant Jordi
20/07/2018, 19.30h. Casa Bartomeu, Jardí dels Tarongers. Aportacions voluntàries a partir de 10€. 

En aquesta ocasió, la Coral Sant Jordi ens oferirà un repertori que han anomenat Cançons d'avui, cançons d'ahir, sota la batuta d'Oriol Castanyer. La Coral Sant Jordi és una entitat integrada per una trentena de cantaires de procedència, ideologia i formació ben diversa. Concert pertanyent a la temporada musical de la Casa Bartomeu, espai gestionat pel Consell Català de la Música. 

Quartet Barcino
27/07/2018, 19.30h. Casa Bartomeu, Jardí dels Tarongers. Aportacions voluntàries a partir de 10€. 

Altre cop el Jardí dels Tarongers de la Casa Bartomeu obre les seves portes per oferir un concert de cambra amb el Barcino Quartet com a protagonista. El conjunt que integren Patricia de No (flauta), Elena Rey (violí), Miquel Cuenca (viola) i Peter Schmidt (violoncel) interpreten músiques de Wolfgang Amadeus Mozart (Quartet en Re Major) i Piotr Í. Txaikovski ('Suite' del ballet El trencanous). 
Swing Bach
20/07/2018, 21.00h. Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau, cost: 1,5€

Partint de versions de Bach passades pel sedàs del llenguatge del jazz i els jocs rítmics de la música moderna, el Festival Bachcelona, emmarcat dins del cicle Bach Zum Mitsingen, proposa una jam de swing inèdita i ben especial al Recinte Modernista de Sant Pau. 


Shunske Sato
23/07/2018, 21.00h. Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau, cost 14€

El recinte modernista de Sant Pau ofereix un concert d'allò més interessant amb el violinista Shunske Sato, resident als Països Baixos. Shunske Sato és el concertino del Concerto Köln, de la Nederlandse Bachvereniging i també és convidat, amb aquest mateix rol, en conjunts tan destacats com la Freiburger Barockorchester.
 

Més, sobre...: recomanacions , aire lliure
Últimes Notícies