Concerts

Els millors concerts de la setmana a Barcelona (del 31 de juliol al 5 d’agost): desert musical

Diumenge 29 Juliol 2018

L’èxode rural de festivals durant l’estiu a Peralada, Terres de l’Ebre, Santa Florentina, Vilabertran, Cap Roig, Poblet, els Pirineus i tants altres llocs d’encant  a Catalunya provoca una letàrgia a les programacions de Barcelona. Aquesta setmana només trobem tres concerts en tota la ciutat –almenys en circuits no alternatius-, un de flauta travessera amb Anton Serra, Anna Mikulska al violoncel i Philippe Argenty al piano a la Reial Acadèmia de les Belles Arts de Sant Jordi i dos de més populars, un de guitarra clàssica i l’estiuenca Ópera i Flamenco, ambdós al Palau de la Música.
 
Així doncs, i sense que serveixi de precedent, Barcelona Clàssica només ofereix un concert recomanat:


 

Els millors concerts de música clàssica a Barcelona

Anton Serra, Anna Mikulska i Philippe Argenty


Dimarts 31 de juliol. Reial Acadèmia de les Belles Arts de Sant Jordi. 20.00h. Entrada: 12€
 
 
Sota el títol “Música per a vostès!”, Anton Serra, Anna Mikulska i Philippe Argenty ens presentaran, a la Reial Acadèmia de les  Belles Arts de Sant Jordi, un concert per a flauta travessera, violoncel i piano que pot fer les delícies dels presents.
 

 


Foto de portada: Anton Serra
 

Més, sobre...: Anton Serra , recomanacions
Últimes Notícies