Concerts

Els millors concerts de la setmana a Barcelona (20-27 d'agost): Debussy

Diumenge 19 Agost 2018

Després de la ressaca que la majoria de pobles, viles i ciutats de Catalunya tenen després de les Festes Majors en honor a la Mare de Déu d’Agost o la Mare de Déu Adormida, perquè es representa al llit de mort, una tradició que va implantar Jaume I i que permet, durant el temps d’espera entre la sega i la verema els pagesos visitar la vila, ens plantem dilluns amb un concert d’Alba Ventura al Palau de la Música, en què farà un homenatge a Debussy. A banda d’això, i amb una mirada especialment enfocada cap als turistes, es podrà sentir Carmen de Bizet i el vistós espectacle d’”Ópera i Flamenco”. Preparem-nos, perquè aviat arriba el setembre carregat de propostes de primer nivell en tots els equipaments i racons de Barcelona.
 
El concert que Barcelona Clàssica recomana per aquesta setmana és el següent:
 

Concerts destacats de la setmana (10 al 27 d'agost)

Alba Ventura

Dilluns 20 d’agost. Palau de la Música Catalana. 20:00h. Entrada: 20€
 
Durant tot l'agost, el Palau de la Música organitza un cicle de concerts els dilluns a la tarda amb alguns dels millors pianistes del moment. En aquest cas, la protagonista és la barcelonina Alba Ventura, amb un repertori d'obres com la virtuosística amb reminiscències neoromàntiques Arabesque de Jordi Cervelló o els dos primers llibres de la Suite Iberia d’Isaac Albéniz, un exemplar perfecte per conèixer la subtil visió del de Camprodon sobre la sonoritat de les terres hispàniques. Però el corpus del concert està dedicat a l’impressionisme de Claude Debussy, amb les Estampes, La plus que lente, Deux arabesques i L’isle joyeuse. Un catàleg d’atmosferes i colors que t’atrapen des de la primera nota i et remeten a aquells paisatges rurals i urbans de Renoir i Degas. Més informació

 


Foto de portada: Alba Ventura

Més, sobre...: recomanacions
Últimes Notícies