Concerts

Els millors concerts de la setmana a Barcelona (3 a 9 de setembre): Biel Ballester

Diumenge 2 Setembre 2018

El protagonisme de les directores d’escena i l’estrena de L’enigma di Lea, de Benet Casablancas, a banda del cicle de cambra entorn a Wagner, són alguns dels al·licients que presenta el Gran Teatre del Liceu aquesta temporada que iniciem. L’Auditori rep per primer cop Kent Nagano amb l’OBC i se centra en Mahler, a banda d’oferir propostes trencadores, música antiga d’alt nivell i una cambra exquisida. I el Palau de la Música continuarà sent la casa dels cors amb cites ineludibles com els concerts de Dudamel amb Mahler i Goerne amb Schubert.
 
Però hi ha moltes altres sales que ofereixen clàssica, com Nota 79, que aquesta setmana acull el Biel Ballester Trio.

 
El concert que Barcelona Clàssica recomana per aquesta setmana és:
 

Concerts destacats de la setmana (3 al 9 de setembre)

Biel Ballester Trio

Dimecres 6 de setembre. Nota 79. 21:30h. Entrada: 7-10€
 
En Biel Ballester és un dels més brillants guitarristes manouche de l’actualitat. Des dels seus inicis a la seva Mallorca natal on va començar a barrejar música clàssica espanyola amb gipsy-jazz fins la seva consagració a nivell de gran públic amb la banda sonora de Vicky Cristina Barcelona del Woody Allen, Ballester ha rebut els més entusiastes elogis del públic i la premsa especialitzada. Més informació

 


Foto de portada: Biel Ballester Trio

Més, sobre...: recomanacions
Últimes Notícies