Concerts

Els millors concerts de la setmana a Barcelona (10-16 setembre): Residències a la Pedrera

Diumenge 9 Setembre 2018

Aquesta setmana a Barcelona comencen dues programacions molt importants: la del Liceu i les Residències Musicals a La Pedrera. A més, la Banda Municipal de Barcelona actuarà al Poblenou amb un repertori suculent. Tot plegat, un panorama molt eclèctic: al Liceu podrem gaudir del primer plat de la temporada, el ballet més cèlebre de Minkus, Don Quixot, basat en l’obra de Cervantes, tot i que es centra més en les històries d’amor de personatges secundaris que en el propi cavaller tronat per les novel·les cavalleresques, però no deixa de banda l’escena de Barcelona. I la Pedrera comença les Residències musicals, que enguany tenen l’incentiu afegit de comptar amb un compositor resident. Joan Magrané escriurà una obra per a cada artista resident, la violinista Sara Cubarsi, que s’estrena diumenge amb un repertori molt original, la pianista Marta Puig i el violoncel·lista Roger Morelló.
 
Com sempre, us deixem les recomanacions de Barcelona Clàssica per aquesta setmana.

Insereix aquí el cos del text.

Últimes Notícies