Concerts

Els millors concerts de la Setmana Santa a Barcelona (15-21 abril): Marta Puig

Diumenge 14 Abril 2019

Aquesta Setmana Santa patim un desert musical a Barcelona. Els grans equipaments tanquen la paradeta i els centres civics descansen. En ple apogeu de la primavera cal que els barcelonins surtin de casa però aquest cop per disfrutar de les olors i els colors de la naturalesa i per cultivar una tradició tan arrelada com la Mona. Visiteu fillols i filloles, padrones i padrins i empastifeu-vos de xocolata!
 
Després d’anar a buscar la Mona, un bon pla és anar a veure Marta Puig a La Pedrera. Marta Puig compagina la seva carrera pianística amb la música de cambra i el lied. Ha estudiat a Barcelona i a la Guildhall School of Music and Drama de Londres, i completarà la seva formació a Lugano (Suïssa) i Buenos Aires. Ha obtingut nombrosos premis i distincions -serà concursant del Primer Palau 2019- i ha actuat a prestigioses sales de concerts, però també ha estrenat obres catalanes de Xavier Boliart, Marcel Olm, Jan Fité o Joshua Borin. El seu debut a La Pedrera va ser el 21 d’octubre, en format duet amb el violinista Federico Picotti, on va interpretar obres de Pergolesi, Cassadó, Olm i Stravinski. El 16 de desembre, estrenà l’obra de Magrané en un concert amb recitadora (Mónica Barrio) entorn a la figura de Schumann, on també s’interpretà Mompou. Finalment, el 21 d’abril, farà el concert de cambra novament amb Picotti i Carlos Sánchez al violoncel amb obres de Haydn, Montsalvatge, Xostakóvitx i Brahms.

Concerts destacats de la setmana (15-21 d'abril)

Residències Musicals La Pedrera. Marta Puig, piano. Concert de Cambra


Diumenge 21 d’abril. La Pedrera. 18:00h. Entrada: 13 €
 
La pianista Marta Puig ens oferirà un recital de  piano interpretant, juntament amb un violí i un violoncel, Haydn, Montsalvatge, Xostakóvitx i Brahms. Més informació
 
Foto de Portada: Marta Puig

Més, sobre...: recomanacions , clàssica
Últimes Notícies