Concerts

Jazz manouche al centre cívic de Les Corts

Dijous 23 Maig 2019

El cicle de concerts del Centre Cívic Josep Maria Trias i Peitx la setmana passada ens va portar L’Hospitalet Gipsy Band, un grup de jazz manouche format per músics molt versàtils que van interpretar un repertori d’allò més ampli que depassava el jazz per endinsar-se també en la clàssica contemporània i en la cançó melòdica francesa i italiana.

Al petit escenari del centre cívic de Les Corts vam sentir-hi molts músics que van tocar diversos instruments, des del piano fins a l’ukelele, passant per la trompeta, la guitarra i el contrabaix elèctric. I també, per a la cançó, la veu de la soprano Miracle Seguí, que va interpretar diverses cançons melòdiques, com el tema de la pel·lícula Cinema Paradiso, Caruso, Summertime o La vie en rose.
 
Els ukeleles ens van fer patir una mica perquè s’havia anunciat que els dos músics havien de venir d’Escòcia. Finalment, després d’un interludi que va omplir Miracle Seguí amb una altra cançó, van arribar i van fer una actuació molt jocosa amb la peça San Francisco Bay Blues, que va fer les delícies del públic.
 
Cal remarcar també la participació d’Alexandra Morral, una noieta molt jove que ja és una trompetista que promet i que estudia al Conservatori de Sant Cugat. Les tres trompetes del grup, a banda de col·laborar en diverses peces, van tocar a trio un arranjament de la Danza oriental de Granados.
 
La vetllada va ser d’allò més agradable pel seu eclecticisme i pel bon humor que els músics van transmetre en la seva actuació.

Foto: L'Hospitalet Gipsy Band
 

Últimes Notícies