Concerts

Els millors concerts de la setmana a Barcelona (29 juliol-3 agost): calor i ballet

Diumenge 28 Juliol 2019

El juliol se’ns escapa de les mans i arriba l’agost, un mes molt passiu a nivell musical a Barcelona. Aquesta setmana, el Gran Teatre del Liceu i l’Orquestra Simfònica del Vallès presenten ‘Zaguán i Alento’ amb el Ballet Nacional de España.
 
Dirigit per Antonio Najarro, Zaguán y Alento és un dels espectacles més reeixits del Ballet Nacional de España. Basat en el amenc tradicional però amb una mirada posada en la revisió del gènere, modernitat i duende van de bracet en una vetllada excepcional. Diversos teatres espanyols, així com coliseus de França i el Japó, han rebut amb un èxit clamorós la proposta del BNE, que barreja el amenc amb el tango i el jazz en una fusió fascinant per a la vista i l’oïda. Fidelitat a la tradició i risc per obrir nous camins són alguns dels eixos motrius d’un espectacle amb el qual el Ballet Nacional de España torna al Liceu després de l’èxit de Sorolla el 2015. Tradició i futur, flamenc i contemporani. Un espectacle sublim de dansa i ritme.


 

Concerts destacats de la setmana (29 juliol-3 agost)

Zaguán y Alento

Diversos dies. Gran Teatre del Liceu. Diversos horaris. Entrada: 10-123€
 
El Ballet Nacional de España, dirigit per Antonio Najarro, Zaguán y Alento és un dels espectacles més reeixits de la companyia. Basat en el flamenc tradicional però amb una mirada posada en la revisió del gènere, modernitat i duende van de bracet en una vetllada excepcional. Més informació → 

 Foto de portada: Ballet Nacional de España.
 

Més, sobre...: recomanacions
Últimes Notícies