Recomanacions

Els millors concerts de la setmana a Barcelona (2 a 8 de setembre): Rentrée

Diumenge 1 Setembre 2019

Després d’un mes d’agost on molts han aturat màquines, comencem el setembre amb alguns dels primers concerts de temporada.

El Palau de la Música Catalana programa dos concerts per aquest dissabte: el d’una formació coral infantil basca que ha traspassat fronteres internacionals, Leioa Kantika Korala dirigits per Basilio Astúlez, i una de les òperes més conegudes de Verdi en versió escenificada i interpretada per un conjunt instrumental de casa nostra. L’Orquestra Terrassa 48, acompanyats de solistes, cor i ballet, reunirà a més de 80 intèrprets per portar La traviata sobre aquest escenari modernista.

Durant aquest mes de setembre, L’Auditori porta la Banda Municipal de Barcelona a algunes de les Festes Majors de la ciutat. El primer concert ja el podreu trobar aquesta setmana, al Parc de l’Espanya Industrial, en el marc de la Festa Major de Sants. Dirigits per Carlos Ramón, el conjunt interpretarà obres de Xostakóvitx, Sparke, Blanquer, Fernández Caballero, Oltra i Joaquim Serra.

La Real Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi ens proposa una nit de Jazz amb Luke Sandford, pianista i cantant anglès, que oferirà un tast d’alguns dels temes més coneguts d’aquest gènere musical.

Encara des del jazz, Nota 79 porta al seu escenari Biel Ballester Trio. El guitarrista que va aconseguir arribar al gran públic gràcies a la composició de la banda sonora de «Vicky Cristina Barcelona», barreja música clàssica espanyola amb gipsy-jazz i ha rebut nombrosos elogis entre el públic i la premsa especialitzada.

Concerts destacats de la setmana (2 a 8 de setembre)

Una nit de Jazz

Dimarts 3 de setembre. Real Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi. 20h. Entrada: 15€
 
Luke Sandford, veu i piano (Anglaterra), ens oferirà múdica d'Ella Fitzgerald, Fats Waller, Nat King Cole, Stephen Flaherty, George Gershwin, Cole Porter, Luke Sandford, Miles Davis/Bill Evans, Billie Holiday i Frank Sinatra. Més informació → 

Biel Ballester Trio

Dijous 5 de setembre. Nota 79. 21.30h. Entrada: 7 a 10€
 

En Biel Ballester és un dels més brillants guitarristes manouche de l’actualitat. Des dels seus inicis a la seva Mallorca natal on va començar a barrejar música clàssica espanyola amb gipsy-jazz fins la seva consagració a nivell de gran públic amb la banda sonora de “Vicky Cristina Barcelona” del Woody Allen, Ballester ha rebut els més entusiastes elogis del públic i la premsa especialitzada. Més informació →

 

Leioa Kantika Korala

Divendres 6 de setembre. Palau de la Música Catalana. 20h. Entrada: 15€
 
Una de les millors formacions de cors infantils de l'estat presenta un programa innovador al Palau de la Música dins el Cicle La Casa dels Cants. Més informació →
 

La Banda a la Festa Major de Sants 2019

Dissabte 7 de setembre. Parc de l'Espanya Industrial. 19.00h. Entrada: Gratuuïta.
 
La Banda Municipal de Barcelona sota direcció de Carlos Ramón interpretarà obres de Xostakóvitx, Sparke, Blanquer, Fernández Caballero, Oltra i Joaquim Serra al Parc de l'Espanya Industrial en motiu de la Festa Major de Sants. Més informació → 
 

 Foto de portada: Banda Municipal de Barcelona
 

Més, sobre...: recomanacions
Últimes Notícies