Recomanacions

El Club Wagner enceta temporada

Dimecres 9 Octubre 2019

El passat 8 d’octubre el Club Wagner convocà una roda de premsa per a encentar una nova temporada. La programació que fins ara era habitual dins de la seva cartellera s’amplia per a connectar amb institucions internacionals de gran prestigi i convertir-se en un espai de referència cultural a nivell local i europeu. El Fòrum Barcelona Clàssica engega motors amb noves col·laboracions.

Enguany el Club Wagner de Barcelona, que ja compta amb nombrosos centenars de subscriptors, inaugura una nova temporada amb diverses novetats que el col·loquen en territori internacional per diverses raons que tant el Manel Bertran, president del Club, com Aina Vega, responsable de comunicació i programació, explicaren en roda de premsa. 
 
Segons Manel Bertran “ens dóna molta esperança veure que hi ha tanta gent interessada en les nostres activitats. Ara mateix tenim unes 500 persones subscrites i gairebé 200 membres. És ben bé que a Barcelona interessa tot allò relacionat amb Wagner”. 
 
La programació del Club Wagner pren com a partida les activitats habituals d’edicions anteriors i ha programat una desena de conferències amb personalitats del món de la música i la cultura com Sílvia Pujalte, Jaume Radigales, Oriol Pérez Treviño, Glòria Bordons, ¡Benet Casablancas i un llarg etcètera. 
 
Les novetats d’aquest any compten amb la complicitat d’institucions de l’alçada del Gran Teatre del Liceu, amb qui s’ha establert una col·laboració que pren forma de concurs de pintura internacional al voltant de l’òpera Lohengrin, que es representarà al teatre de Barcelona l’any vinent. És d’aquesta manera que també s’hi involucrarà el MEAM i finalment la Villa Wahnfried a Bayreuth, que rebrà la pintura guanyadora i l’exhibirà l’estiu vinent.
 
D’altra banda l’inici de temporada anirà acompanyat de la celebració de l’any Brossa; el Club Wagner ha organitzat una petita i interessant exposició amb obres de diversos artistes i el mateix Brossa per a retre el seu particular homenatge a l’escriptor català. 
 
I per continuar amb un dels èxits de l’any anterior, el Club Wagner seguirà funcionant com un dels escenaris habituals del Fòrum Barcelona Clàssica, que enguany s’eixampla per a arribar a altres espais com el Palau de la Música, l’Auditori, el Liceu o les Joventuts Musicals de Sabadell, entre d’altres.
 

Fotos: Club Wagner.

Últimes Notícies