Cambra

El Maria Canals es reinventa amb el “Tu hi toques a casa”

Dissabte 21 Març 2020

En moments de confinament pel COVID-19, no hi ha res millor que cultivar les nostres passions i, en aquest sentit, el Maria Canals, posposat al juliol per la crisi del coronavirus, s’adhereix a totes les iniciatives virtuals en l’àmbit de la música que estan sorgint aquests darrers dies. D’aquesta manera, converteix el seu concurs tradicional “Tu hi toques?” en el nou “Tu hi toques a casa?”, una de les línies d’actuació impulsades cada any per l’OFF Concurs Maria Canals amb el propòsit de promoure la pràctica amateur de piano.

El concurs és obert a tothom i consisteix a grabar un vídeo explicant per què els participants toquen el piano i què és el que més els agrada de la pràctica, tot acompanyat d’una breu interpretació musical. Els premiats en el concurs “Tu hi toques a casa?” tenen l’ocasió de tocar el piano de gran cua del Palau de la Música Catalana. Els vídeos s’han de penjar a “La galeria dels tocats”, a la pàgina web de l’entitat (mariacanals.org) associada a un canal de Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCzOBPJCnSuz0y0FujzjC6SQ

El jurat valora tres aspectes de les iniciatives: el motiu més original, el nombre de visites, i la millor edició i realització. L’objectiu és reivindicar la pràctica musical d’acord amb les tendències tecnològiques, socials i culturals imperants. A tots els premiats se’ls fa lliurament d’un diploma. El període per participar al concurs “Tu hi toques a casa” és fins el 15 de maig.

Últimes Notícies