Piano

Tots els pianos que veurem als carrers de Barcelona

Dimarts 14 Març 2017

Encara falten alguns dies perquè arrenqui la competició oficial al Concurs Internacional Maria Canals, ja que la primera prova comença a celebrar-se al Palau de la Música Catalana el 26 de març. Però, durant tot el mes, en el marc del programa de l’OFF Concurs, l’organització del Concurs ha programat la col·locació de pianos de cua en diversos espais públics de Barcelona que estan a disposició de qui els vulgui tocar. També està previst que se celebrin petits concerts per part d’estudiants de piano i fins i tot de pianistes professionals que volen col·laborar amb la iniciativa. 

Aquest és un resum d’on i quan et pots trobar durant els propers dies: 
 
  • A l’estació de metro Diagonal (del 24 de març al 7 d’abril): Un piano de cua estarà a l’intercanviador entre la Línia 5 i la Línia 3 de 10 a 20 hores. 
  • A la Plaça Reial (divendres, 24 de març): Marató de piano entre les 11.30 i les 21 hores. Hi tocaran estudiants de música de diverses escoles i conservatoris. A més, es realitzarà una performance amb la pintada d’un piano de gran cua per part de l’artista Philip Stanton.
  • ​Al Passeig de Gràcia (dissabte, 25 de març): Serà una de les activitats centrals del programa. Durant tot el dia, de 10 a 20 hores, s’exhibiran 10 pianos de cua per ser tocats, escoltats i vistos.
  • A les Universitats: Al mes de març està prevista la visita a la Universitat Autònoma de Barcelona (5 d’abril; de 10 a 18 hores, a la Facultat de Filosofia i Lletres). Durant els propers mesos, la iniciativa arribarà a altres centres.

L’activitat dels pianos al carrer es perllongarà durant la primavera per altres espais de la ciutat, com els parcs, i també viatjarà fora de Barcelona, a diverses localitats catalanes, com El Vendrell, Cervera i Manlleu, i també a ciutats espanyoles, com Bilbao, Madrid i Toledo.

L’agenda completa d’activitats es pot consultar a la pàgina oficial del Concurs Maria Canals i també a la nostra agenda..

Més, sobre...: piano , concerts gratis
Últimes Notícies