Recomanacions

“A 4 mans”: la música de la teva vida

Dijous 13 Febrer 2020

Aquest dijous el 33 estrena “A 4 mans”, un programa en què les entrevistes tindran un piano d’acompanyant

Avui, a quarts d’onze el canal 33 estrenarà un nou programa en què anònims i coneguts explicaran les seves històries a través de les músiques que han marcat les seves vides. El pianista Antoni Tolmos presentarà el format i tocarà les melodies que proposin els seus convidats i, fins i tot, si els entrevistats s’hi atreveixen, ho faran a quatre mans.
 
La sèrie està produïda per Tv3 i la productora Enganxats, amb Xavier Calderó al capdavant. Al llarg dels seus vuit programes es viatjarà a escenaris únics com el museu Frederic Marès de Barcelona, el pont dels Tirants, l’Institut Pere Mata de Reus, Sant Joan de les Abadesses o el port de Palamós, entre d’altres.
 
Els perfils tan diferents que passaran per les mans de Tolmos permetran a l’espectador de conèixer diversos estils musicals, tant de música clàssica com de pop. Una bona oportunitat per descobrir obres que mai no hem sentit i dotar de significat emocional les peces, identificant-nos amb el que representa per la història de cada personatge.
 
Cada capítol està dedicat a un valor diferent. El primer, parlarà de la tolerància. l’Imad, un jove d’origen àrab arrelat a la ciutat de Berga compartirà les seves vivències. El segon convidat és en Tonet Ramírez, un reconegut músic i esportista paralímpic de Lleida.
 
Les vivències i emocions que s’amaguen darrere cada cançó s’aniran construint com una mena de banda sonora de la vida de cada protagonista. Una molt bona forma d’acabar els dijous amb un programa que de ben segur es farà sentir.
Fotos: A 4 mans.

Més, sobre...: a4mans , canal 33 , antoni Tolmos , piano
Últimes Notícies