Cambra

El so experimental més casolà

Diversos artistes de música experimental conflueixen al festival digital IN·SIDE

24-03-2020

La productora musical OUT presenta IN·SIDE, una proposta més per apropar-nos a la música que segueix sonant al nostre territori malgrat el confinament. 

Concert de música experimental de Luís Cordera Puzo, director d’OUT

IN·SIDE és un cicle de vídeos de músiques aïllades d’artistes que conreen el camp de la Neue Musik i la música experimental. Es tracta de composicions de diversos artistes del que ells anomenen músiques inusuals, confinats a les seves cases o als seus estudis a causa de la crisi de la COVID-19, per ser difoses tant a través del web com de les xarxes socials d’OUT·.
 
Cada dissabte es pujarà un vídeo de músiques inusuals i aïllades al web i al youtube. El següent, per tant, està programat pel proper dissabte.
 
Ara per ara, ja estan disponibles dues actuacions a la xarxa, una de Pablo Carrascosa Llopis amb el so de sintetitzadors, i la darrera de Ferran Fages amb la seva guitarra elèctrica.
 
La proposta neix com a contrapunt del festival IN·SIDE, que té lloc cada any des de 2016. Diversos artistes de l’àmbit experimental es reuneixen en diversos espais durant el mes de novembre per oferir diverses experiències musicals de caire contemporani.
 
La productora OUT· assegura que té “molt clar com es construeix una escena musical i els passos que cal fer per a reforçar-la”. És per això que en aquest moment laboral especialment difícil per al col·lectiu de músics, han destinat part del pressupost dels projectes de la temporada a realitzar els encàrrecs als artistes d’IN·SIDE. Tota una iniciativa pionera en la situació actual.

Una proposta més de la multitud que el sector ofereix perquè mai no s’aturi l’activitat musical.
 
Heus aquí tots els enllaços per accedir a les iniciatives d’IN·SIDE a través de les xarxes:
 
http://outs.cat/inside/
https://twitter.com/out_musica
https://www.facebook.com/out.musica/
https://www.instagram.com/out_musica/


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Pau Requena
Pau Requena
Redactor
@RequenaPau